Predata lista Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Objavljeno: 31.01.2018.

Inicijativa “Ne da(vi)mo Beograd” prikupila je i predala potpise za izbornu listu koja će učestovati na predstojećim izborima za odbornike Skupštine Grada Beograda.

Ta inicijativa učestvovaće na izborima sa listom Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd – žuta patka – Čiji grad, Naš grad – Ksenija Radovanović, a prvi na listi je Dobrica Veselinović.

Veselinović je rekao da Inicijativa “Ne da(vi)mo Beograd” namerava da grad vrati građanima i građankama Beograda.

“Mi smo prva i jedina lista po zip modelu na kojoj su imena 80 muških i ženskih kandidata za gradske odbornike navedena naizmenično”, rekao je Veselinović.

GIK je ranije proglasio izborne liste “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!”, “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”, “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija”, “Da oslobodimo Beograd – Demokrаtskа strаnkа, Socijаldemokrаtskа strаnkа, Novа strаnkа i Zelenа ekološkа pаrtijа – Zeleni”.

Na izborima će učestvovati i liste “Aleksandar Šapić – Gradonačelnik”i “Marko Bastać – Šta radite bre”, lista “Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate”, zatim liste “Dr Miloš Jovanović – Demokratska stranka Srbije (DSS)”, “Zelena stranka Srbije” i “Beograd ima snage – Zavetnici”.

Izbori su zakazani za 4. mart.

Leave a Reply